Vacature Uitvoerder/opzichter

Stuur jij graag mensen aan en heb je ervaring in de infrastructuur en in het aanleggen en onderhouden van tuinen? Kom dan werken als uitvoeder/opzichter bij Snijers Bestratingen. Wij zijn namelijk opzoek naar versterking in ons team.

Wat ga je doen?

Als uitvoeder/opzichter infrastructuur heb jij de leiding binnen verschillende projecten. De zakelijke markt bestaat veelal uit vergaderen, controle rondes rijden en overleggen met andere uitvoerders op de projecten zelf. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor calculaties en het aansturen van vakmensen op locatie. Bij dit werk komt veel eigen verantwoordelijkheid kijken. Naast de leidinggevende taken maak je ook offertes, en communiceer je ook direct met de klant/opdrachtgever. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Wat kenmerkt jou als medewerker van Snijers Tuinen?

Wij gaan ervan uit dat je een gedreven, communicatief sterke en motiveerde persoonlijkheid hebt. Snijers Tuinen is een snelgroeiende onderneming die bekend staat om zijn klantgerichtheid, kwaliteit en zijn woord na komt. Dit verwachten dit ook van jou. We willen daarbij graag een ervaren medewerker zodat je in korte tijd volledig zelfstandig kunt meedraaien binnen ons team.

Wat vragen wij:

  • Veel ervaring in infrastructuur;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je kan leiding geven (natuurlijk overwicht);
  • Je werkt efficiĆ«nt, bent computervaardig en commercieel;
  • Je hebt een verantwoordelijke houding en kan in een klein team werken;